Topkwaliteit binnen handbereik

Introductie van de nieuwe Project AX vaatwasser

Wij hebben samen met onze leverancier de Project AX lijn ontworpen. Steeds meer leveranciers ontwikkelen machines met een overdaad aan nieuwe snufjes. Allemaal erg mooi en als het geld op stapeltjes ligt waarom niet. Wij hebben een andere weg bewandeld. Namelijk wat vinden onze klanten belangrijk aan een professionele horeca vaatwasser. En hoe kunnen we zoveel mogelijk van deze wensen in een machine stoppen en toch betaalbaar blijven. Met de komst van de Project AX 40 glazenspoelmachine en de AX 50 voorlader hebben wij een combinatie van het beste uit twee werelden Een uiterst complete en betaalbare horeca vaatwasser

De standaard uitrusting

Vier wasprogramma’s die vrij te programmeren zijn in wastijd, wastemperatuur pauze en de hoeveelheid naspoelwater . De waskuip met ronde hoeken en korfgeleiding zijn geperst  voor een eenvoudig optimale reiniging Softstart voor uw delicate producten. Dubbelwandig met isolatie ook in de wanden energie zuinig en geluidsreductie. Krachtige waspompen en dubbele filters. Een perfect uitgebalanceerde deur. Het gemak van een afvoerpomp. De luxe van een boosterpomp. Standaard een regelbare zeep en naglans pomp met leegmelders voor als de jerrycans leeg zijn. Al met al een zeer complete betaalbare machine die ook te bestellen is met een ingebouwde automatische waterontharder. Los leverbaar is er een omgekeerde osmose unit.

De kracht van weglaten.

We hebben bewust gekozen om zaken weg te laten die wij en onze klanten niet zo belangrijk vinden. u vind bijvoorbeeld geen sensor kijkt of de wasarmen wel draaien. Geen sensor aangeeft dat het waswater erg vies is. Wij gaan er vanuit dat onze klanten er zelf voor zorgen dat deze sensoren niet nodig zijn. Binnen verlichting. is soms erg mooi en soms wil je geen bak licht achter je bar elke keer dat je de vaatwasser opent. Verbinding met de mobile telefoon. allemaal prachtig als je er op afstand mee kan resetten of repareren. Voor nu geen toegevoegde waarde. Zo hebben we veel dingen weggelaten die in onze ogen prijsopdrijvend werken i.p.v. dat ze een toegevoegde waarde aan uw professionele horeca vaatwasser zijn.

De concurrentie .

Denk bij de concurrentie aan een  Hobart  FXA serie, Winterhalter noemt het de US serie en Rhima de WD of Optima serie. Wij durven de vergelijking wel aan. zeker als we kijken naar de prijs-kwaliteit verhouding en wat je krijgt voor je geld. Uiteindelijk bepaald u natuurlijk zelf welke machine u koopt en tegen welke prijs. Mocht u graag een machine hebben met alle denkbare toeters en bellen dan hebben wij voor u de Crème De La Crème met onze Meiko vaatwassers  de US , UM en UM+ Zelfs een doorschuif vaatwasser met een kap die automatisch dicht gaat als u de korf er in schuift en vervolgens open aan het einde van de wascyclus.

Vragen of opmerkingen over deze blog, klik hier voor contact

Met vriendelijke groet ,

Team Bedrijfsvaatwassers.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *