Professioneel afwassen Leasen en COVID 19

De zin en de onzin t.a.v COVID proof vaatwassen

Alle merken gooien je plat met kreten en aanbiedingen t.a.v. het Corona virus en vaatwasser in de horeca catering en instellingen. Het is heel simpel. Was met een temperatuur van liefst met 60 graden en een wastijd van minimaal 120 seconden. Zo lang kan je dus niet met je handen in het hete water en dat is het hele punt. Het mooiste is als er met osmose wordt nagespoeld u hoeft dan niet meer met vieze doeken door of op de glazen. Voor het optimale resultaat: 60 graden, minimaal twee minuten wastijd en naspoelen met osmose water, gegarandeerde naspoeltemperatuur van 82C.

Leasen

Ook kan je ineens overal leasen. let wel op wat je in de leaseovereenkomst laat opnemen. Veel bedrijven verplichten je om dan ook chemie, onderhoud en andere zaken af te nemen. Lease geen onderhoud, storingen en chemie, als het bedrijf tussentijds stopt of failliet gaat ben je je geld kwijt. Lease dus een machine en eventuele accessoires als een zeep of afvoerpomp, installatie en  tafels. Die heb je gelijk in je bezit en staan los van het bestaan van je leverancier.

Tips

Zoals u ziet zijn er nogal wat haken en ogen de een verplicht je tot afnemen van zaken die geen 100% garantie hebben op dat ze ooit geleverd worden. De ander verplicht je tot afname van chemie en onderhoud gedurende de looptijd of minimaal zolang de garantie loopt. Daarom verlengen ze ook graag de garantie(als het in het eerste jaar niet stuk gaat dan ook niet in het tweede jaar) Lease dus een machine, de installatie en eventuele opties.  Bij Bedrijfsvaatwasers.nl hebben we uitsluitend COVID Proof vaatwasmachines en deze zijn zeer voordelig te leasen zonder toeters of bellen.

Met vriendelijke groet,

Team bedrijfsvaatwassers.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *