Alles uit voorraad leverbaar

Levering + Installatie binnen 24 uur

  • Welkom bij Bedrijfsvaatwassers.nl

    Bedrijfsvaatwassers.nl levert uit voorraad uitsluitend uitstekende Duitse en Italiaanse professionele horeca vaatwassers en aanverwante producten tegen de scherpste prijs. Onze vaatwassers laten wij maken bij o.a. Aristarco en Project . Maar ook merken als Meiko en Hobart ontbreken niet. Al producenten zijn al jaren lang specialisten op het gebied van professionele vaatwassers voor de horeca, catering en de zorg. Samen met onze 35 jaar technische ervaring heeft dit geleid tot een kwalitatief hoogwaardig product tegen een prima prijs

Professionele horeca vaatwasser leasen of kopen

Horeca vaatwasser leasen of kopen?

Korte geschiedenis vooraf

Wij liepen steeds vaker tegen het probleem aan dat onze klanten een professionele horeca vaatwasser wilde aanschaffen. Na een goed gesprek waar we samen met de klant tot een verantwoorde keuze kwamen was het laatste ”kan ik hem ook op afbetaling kopen”. Tot begin december 2018 moesten we deze potentiële klanten met pijn in het hart doorsturen naar een conculega waar dit wel mogelijk was . Na lang zoeken hebben we een grote, betrouwbare en transparante financieringspartner gevonden die met ons en de potentiële klanten meedenkt.

Waar onderscheiden wij ons t.o.v. de concurrentie

Er hebben diverse financieringspartijen de revue gepasseerd. De een te duur de ander had een vragen en eisenlijst van 6 kantjes een derde belde altijd anoniem geen telefoonnummer of adres te vinden. Wij hebben bewust gekozen voor een transparante partner waar we ook nog eens de laagste prijs konden bedingen. Bijkomend voordeel is dat we niet alleen de machine maar het project kunnen financieren. Dus machine, opties, installatie, onderhoud, accessoires tafels enz. Ook de te aanneemsom is erg variabel u kunt leasen tussen de €500 en €50.000.  U weet direct tijdens ons gesprek wat de kosten zijn, vervolgens vragen wij de beoordeling aan en binnen een uur weet u of u kunt leasen tegen welke maandlasten.

Vergelijken loont echt

Met onze vaatwassers streven we naar perfectie tegen een zo scherp mogelijke prijs. Tijdens het zoeken naar een geschikte financieringspartner hebben wij uiteraard ook naar de prijzen gekeken. Er zit ontvettend veel verschil in de maandlasten bij gelijke bedragen. Vergelijk gerust onze prijzen en meld ons de verschillen.Wij kwamen verschillen tegen van 20% tot 40%  Er is door ons gekozen voor een prijs per dag op de basis uitvoering van de machine inclusief verzendkosten binnen Nederland. U heeft geen verplichting om zeep, naglans, onderhoud of installatie. Er is slechts 1 eis, uw apparaat moet gedurende de looptijd een opstal verzekering hebben. U kunt die met zeer gunstige voorwaarden afsluiten bij de financieringsmaatschappij.

BEDRIJFSNAAM Meiko US prijsverschil per dag verschil in     5 jaar Meiko UM prijsverschil per dag percentage  verschil in     5 jaar
Bedrijfsvaatwassers.nl € 2,09 € 2,35
HP € 2,73 € 0,64 € 1.168 € 3,12 € 0,77 30% € 1.405,00
M.L € 2,68 € 0,59 € 1.076 € 3,06 € 0,71 28% € 1.296,00
L4H € 2,49 € 0,40 € 730 € 2,95 € 0,60 20% € 1.095,00
VWML € 2,64 € 0,55 € 1.004 € 2,98 € 0,63 25% € 1.150,00
HXL € 2,68 € 0,59 € 1.076 € 3,06 € 0,71 28% € 1.296,00

Bovenstaand vind u een vergelijk met vijf collega bedrijven, op basis van 60 maanden voor een basis Meiko US en een Meiko UM. Machines geleverd franco huis, geen opties, geen verzekeringen en geen installatie. de verschillen zijn tussen de 20% en de 30% Verschillen lopen op tot ruim €1400,00. Wij zeggen de laagste prijs van Nederland, heeft u een betere offerte, laat het ons a.u.b.. weten Wij zullen er alles aan doen om dit verschil op te lossen en als beloning sturen wij u een attentie. Tot slot:lees de kleine letter, er zijn leaseconstructies die verplichtingen geven tot onderhoud, afname van zeep, een verzekering afsluiten of  een combinatie hiervan.

Hoe vraagt u een leaseovereenkomst aan

U kijkt eens rond op onze webshop Bedrijfsvaatwassers.nl en kiest een product van uw keuze vervolgens selecteert u de gewenste opties. Vervolgens kiest u voor de optie leaseaanvraag. U ontvangt net als wij een afschrift met uw wensen. Wij nemen vervolgens contact met u op om te controleren of er niets vergeten is vervolgens berekenen wij direct wat uw maandlasten zijn. Als u akkoord bent sturen wij de aanvraag met uw gegevens en de gewenste producten naar onze leasemaatschappij ter beoordeling. Na beoordeling ontvangt u een formulier wat u moet invullen.  Na controle ontvangen wij een akkoord en gaan over tot uitlevering van de goederen. U sluit dus een overeenkomst met de leasemaatschappij niet met Bedrijfsvaatwasers.nl .

 

Waarom een professionele horeca vaatwasser leasen en niet kopen

Er zijn zoveel redenen om een vaatwasser te leasen i.p.v. te kopen U zult vast een legitieme reden hebben Ons maakt het niet uit waarom u een machine wil leasen Wij snappen dat het soms gewoon de beste oplossing is voor de situatie Dat is de reden dat wij een betrouwbare leasemaatschappij hebben gezocht voor onze klanten. Zodat u toch een professionele horeca vaatwasser kunt kopen bij de specialist. Ons voordeel is dt wij niemand meer hoeven door te sturen Een win win voor Bedrijfsvaatwassers.nl en onze klanten.

Onze tips

  • Vergelijk gewoon heel goed de prijzen, zoek naar dezelfde machine en vergelijk de prijs en de condities
  • Kijk wat er in de leaseprijs is inbegrepen, wordt u verplicht tot andere aankopen als zeep of onderhoud(het mag, maar moet nooit)
  • Bijkomende kosten administratie kosten maandelijkse of eenmalige kosten
  • Bestaande opstal voldoende of moet u een extra afsluiten met een betere die voldoet aan de eisen van de leasemaatschappij
  • Eerlijk is eerlijk geld lenen kost geld, is het direct nodig of gaan we sparen

Vragen of opmerkingen over deze blog, klik hier voor contact

 

Met vriendelijke groet ,

Team Bedrijfsvaatwassers.nl

Vergelijk producten