Alles uit voorraad leverbaar

Levering + Installatie binnen 24 uur

Chemie

Naast een prima professionele horeca vaatwasser hebben wij nog een aantal aanverwante producten.

 • Prima betaalbare waterontharder
 • Osmose installatie voor poleer vrij wasresultaat
 • Chemie voor het reinigen en drogen van producten
 • Korven voor de te wassen producten

AANVERWANTE PRODUCTEN

WATERONTHARDER

Wij adviseren een waterontharder in gebieden waar de waterhardheid hoger is dan 7 Dh(Duitse hardheid)  Kijk hier voor de waterhardheid in uw gebied. Waarom een waterontharder gebruiken? Een waterontharder voorkomt dat kalk zich afzet op onderdelen in uw professionele horeca vaatwasser vooral bij glazenspoelmachines kunt u dit merken aan het resultaat. Ook heeft de kalkafzetting tot gevolg dat u meer energie gaat gebruiken en dat er meer kalkgerelateerde storingen komen. Bijkomend en niet onbelangrijk voordeel is dat u met een waterontharder minder chemie nodig heeft om hetzelfde resultaat te krijgen. We hebben drie mogelijkheden om de kalk uit uw professionele vaatwasser te weren

 • Centrale waterbehandeling (water wordt centraal voor alle apparatuur behandeld). Nadeel is dat men vaak niet naar nul graden mag ontharden omdat er ook consumptie water onthard wordt. Voordeel geen extra investering
 • Ingebouwde waterontharder in de horeca vaatwasser. Nadeel de prijs is schrikbarend t.o.v. een externe waterontharder, morsen met onthardingszout kan leiden tot grote schade aan de vaatwasser, erg vaak zout vullen. Voordeel geen extra ruimte nodig
 • Externe waterontharder. Nadeel is heeft een half aanrecht kastje nodig aan ruimte. Voordeel zeer grote capaciteit. Kost nog niet de helft van een interne ontharder. Spoelt s’nachts als de zaak gesloten is.

Dus als het budget het toelaat overweeg dan de extra investering van een waterontharder. Het wasresultaat is zichtbaar beter. De kalkgerelateerde storingen blijven achterwege. Uw machine en producten slaan niet wit uit. Besparing op chemie en energie.

OSMOSE INSTALLATIE

Een stap verder dan de bovengenoemde waterontharder is een osmose installatie ook wel omgekeerde osmose installatie. Waar een waterontharder zich ontdoet van kalk haalt een osmose installatie alle verkeerde stoffen uit het water. Wij adviseren een Osmose installatie als u hele hoge eisen stelt aan het resultaat van glaswerk en niet te vergeten bestek. Omgekeerde osmose water voorkomt vlekken bij het opdrogen. Omdat er niets meer van vervuiling in het water zit komen er ook geen vlekken meer op de producten. Wij adviseren om de omgekeerde osmose unit i.c.m. een waterontharder te gebruiken Dit ter bescherming van de Membranen in de unit.

 • Voordeel: poleer vrije glazen, bestek enz. (reductie arbeid)
 • Nadeel: prijzig in aanschaf en hooger water verbruik

CHEMIE

Wat doet chemie. Reinigingsmiddel zorgt voor o.a. reiniging, desinfectie en bleek. Naglansmiddel of naspoelmiddel zorgt voor een versneld droogproces en voorkomt deels het vormen van vlekken en strepen. Onze producten zijn uitermate geschikt voor gebieden met hard water. Door een toevoeging in de chemie heeft u veel minder snel last van een witte kalkaanslag in de machine. De jerrycans zijn slechts 5 liter dus zeer handzaam en zelfs in een kleine keuken prima te gebruiken. Verpakking gaat in elke combinatie van naglansmiddel en zeep, steeds in veelvouden van 4 (er zitten 4 cans in een doos).

VAATWASKORVEN

Wij kunnen elke gewenste vaatwaskorf leveren of het nu een 400 mm x 400 mm korf is voor een glazenpoelmachine of een korf van 400 mm x 600 mm voor een doorschuifvaatwasser. U kunt deze echter NIET op de website bestellen. Om fouten te voorkomen neemt u contact met ons op. Wij stellen u dan een paar vragen zodat wij de juiste korven kunnen toesturen. leverbare korven.

 • borden/schotel pennen korf
 • kopjes korf
 • bestek korf
 • plateau korf
 • glazen korf volledige omsluiting (ook de voet is omsloten)
 • glazen korf gedeeltelijke omsluiting (alleen de kelk is omsloten)

 

Met vriendelijke groet,

Team Bedrijfsvaatwassers.nl

Vergelijk producten