Alles uit voorraad leverbaar

Levering + Installatie binnen 24 uur

Doorschuifvaatwasser

Indien u op zoek bent naar een nieuwe doorschuifvaatwasser bent u bij Bedrijfsvaatwassers.nl aan het juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebreid programma en voeren diverse merken zoals Kastel, Compack, Meiko en Hobart. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige nieuwe professionele vaatwassers, onder andere voor ondernemingen in horeca en catering gerelateerde branches. Onze producten zijn scherp geprijsd, uit voorraad leverbaar en installatie kunnen wij indien gewenst natuurlijk voor u verzorgen met onze landelijke servicedienst.

 

Het kiezen van een doorschuifvaatwasser

Wat ga ik afwassen in de doorschuifvaatwasser?

De term zegt het al een professionele doorschuifvaatwasser met toepassingen voor o.a. de horeca, catering en instellingen. Aan de ene kant een tafel met voorspoelset waar de vaat wordt voorbewerkt, kap open, krat er in en de machine start. Na 3 minuten is de machine gereed. Klep open en de vaat naar de uitlooptafel. Natuurlijk kan er van alles in afgewassen worden van glazen tot pannen. Rest de vraag wil ik glazen wassen in dezelfde machine als waar ik de pannen in was? Het hoeft niet maar het kan wel. Grote voordelen zijn: verantwoorde werkhoogte, weinig tilwerk, capaciteit, waskracht en inzetbereik

Waar moet u vooral op letten

  • Is er krachtstroom is 16 ampère of 32 ampère (lees de brochure)
  • Hoeveel ruimte heb ik voor aan en afvoertafels minimaal 120cm aanvoer en 110cm afvoer
  • Wil ik automatische zeepdosering
  • Heb ik een afvoerpomp nodig
  • Is er voldoende ventilatie / luchtverversing in de ruimte
  • Heb ik voldoende waterdruk 2-4 bar doorstroomdruk
  • Maximale beladingshoogte
  • Hoogte met de kap open
  • Zijn de wanden betegeld
  • Is de vloer geschikt

Zo maar een paar vragen die bepalend zijn voor uw keuze, natuurlijk bent u geen expert die alle details weet of weet waar allemaal op te letten. Bel ons gerust op om u uit te leggen wat u moet weten en waar u op moet letten. En als het nodig is komen we uw situatie bekijken om met een perfect voorstel te kunnen komen.

Ons assortiment

We leveren uitsluitend Duitse of Italiaanse kwaliteitsproducten. Waar nodig moeten we snel service en onderhoud kunnen verrichten als dit nodig mocht zijn. Wat je ver haalt is misschien wel lekker maar zeker niet altijd goed.

Kastel HK 800 Meiko Upster H500 Compack X 110 Hobart AMXA
Kastel HK 800-1 Meiko Upster H500-1 Compack X 110-1 Hobart AMXA-S
Kastel HK 800-2 Meiko Upster H500-S Compak SM 120 Hobart AMXXA
Kastel HK 800-3 Compack SM 120-1 Hobart AMXXA-S
Kastel HK 1240 Hobart AUPA
Kastel HK 1240-1 Hobart AUPA-S
Kastel HK 1240-2
Kastel HK 1240-3


Waterbehandeling

Ook hier geld dat we klachten kunnen ondervinden die gerelateerd zijn aan het bij u geleverde leiding water. We kunnen een machine kiezen met interne waterontharder of een externe waterontharder kiezen indien u erg veel wasbeurten heeft. Eventueel i.c.m. een omgekeerde osmose installatie. Vaak is een waterontharder al een prima optie (tevens ca 10% besparing van chemie) De extreem veeleisende klant zal een doorschuifvaatwasser met een osmose unit gebruiken.

Wat Bedrijfsvaatwassers.nl al heeft gedaan

Onze professionele horeca doorschuifvaatwasser of kap vaatwasser is altijd een top product, wij hebben er bij de selectie van onze producten op gelet dat er altijd een minimale kwaliteit gewaarborgd is. Ook de prijsstelling is niet vergeten, naast goed moet het ook betaalbaar zijn. Dus welke professionele horeca vaatwasser u ook aanschaft samen met onderstaande informatie een succes voor jaren.

Vergelijk producten