Alles uit voorraad leverbaar

Levering + Installatie binnen 24 uur

Glazenspoelmachine

Bent u op zoek naar een snelle, duurzame en betrouwbare professionele glazenspoelmachine voor uw café, restaurant, of andere horecaonderneming, kinderdagverblijf, (sport)vereniging of kerk? Bekijk dan het ruime aanbod in de overzichtelijke webshop van Bedrijfsvaatwasser.nl. Bij ons kunt u terecht voor diverse merken o.a. Kastel Compack Meiko en Hobart glazenspoelmachines. Bekijk het uitgebreide aanbod direct online. Altijd de laagste prijs en uit voorraad leverbaar en een eigen landelijke servicedienst.

Het kiezen van de juiste glazenspoelmachine:

Ons voorwerk:

Wij hebben als Bedrijfsvaatwassers.nl onze uiterste best gedaan om er voor te zorgen dat we een grote diversiteit hebben in onze professionele glazenspoelmachines voor de horeca. Hierbij staat voorop dat wij bij de inkoop van onze producten altijd een minimale kwaliteitseis stellen waarbij ook de uiteindelijke verkoopprijs scherp moet zijn. Zo koopt u dus u koopt altijd  een kwalitatief goede glazenspoelmachine voor een scherpe prijs. Nu nog kiezen welke, en daar gaan wij u bij helpen.

Wat ga ik afwassen in de machine:

Een professionele horeca glazenspoelmachine, het woord zegt het al om professionele vaatwasser om in de horeca glazen mee te wassen. Kan ik er alleen glazen mee wassen?, nee natuurlijk niet. U kunt met de juiste machine ook prima kopjes en schotels wassen. Echter dient u dan wel goed op een aantal zaken te letten. Stel u wast overdag kopjes en schotels, dan kan je dit merken als je er in de avond wijnglazen mee gaat wasser. Het hoeft niet maar de extreem veel eisende gebruiker merkt het. Deze kiest voor een professionele horeca glazenspoelmachine met een om- gekeerde osmose installatie onder of naast de machine. ‘’Moeten we allemaal met een Mercedes naar huis rijden of kan het prima met een Opel’’ Hier mee willen we aangeven kijk wat je verwacht van een glazenspoelmachine, wat heb je wel en niet echt nodig.

Waar u op moet letten bij de aanschaf:

Er zijn twee criteria aan de ene kant de opties die we als basis in de machine hebben deze kunnen we niet weg laten of later toevoegen kijk dus goed of de basis glazenspoelmachine voldoet aan uw wensen. En kijk of u deze kunt aanvullen met de diverse opties om de machine zo samen te stellen dat deze aan al uw verwachtingen voldoet. Hieronder wat aandachtspunten. Kijk in ieder geval naar:

 • De aanwezige spanning 230 Volt of 400 Volt
 • Wateraansluiting 34’’ en minimaal 2-4 bar doorstroomdruk
 • Hoogte van de afvoer, een aantal machines heeft geen basis afvoerpomp deze lopen leeg op basis van hoogte verschil Eisen die we later niet kunnen aanpassen
 • Kijk naar de aansluitspanning heeft u krachtstroom gebruik dit de machine zal sneller opstarten en u kunt sneller achter elkaar doorwassen zeker bij de grotere en uitgebreide machines een pre
 • Heb ik genoeg aan een kleine machine met kratten van 40×40 of moet ik een grotere met kratmaat 50×50 (grotere bela- ding dus minder wasbeurten, groei van de zaak)
 • Is er voldoende waterdruk een machine zonder boosterpomp heeft een minimale doorstroom waterdruk nodig van 2-4 bar om goede en voldoende naspoeling te garanderen onvoldoende waterdruk neem een machine met boostepomp
 • Droogte ondersteuning icm condens vernietiging Dit zorgt er voor dat de glazen droger uit de machine komen en de uittreding van de stoom bij het openen van de deur minimaal blijft. Ook bescherming van de kastjes bij
 • Wil ik een interne waterontharder Kalk heeft veel nadelige invloeden we kunnen dit ondervangen met een wateront- harder dit kan met een interne of externe ontharder
 • Was en naspoelarmen , er zijn machines met slechts een wasarm
 • Waspomp kijk naar een machine met een voldoende waskracht
 • Hoogte van de te wassen producten

Aanpassingen die we als optie kunnen inbouwen

 • Interne regelbare zeepdoseerpomp
 • Interne afvoerpomp

Waterbehandeling

Water bevat tal van stoffen die we bij het gebruik van een professionele horeca vaatwasser liever niet hebben. We kunnen hier twee oplossingen voor aandragen een waterontharder en een osmose installatie welke vaak icm een water- ontharder gebruikt wordt. Een waterontharder haalt de kalk uit het leiding water voordeel minder klak gerelateerde storin- gen , minder chemie producten nodig en een veel beter wasresultaat Osmose of eigenlijk omgekeerde osmose water is nog een stapje verder Dit is ‘’dood water’’ er zit niets meer in en uw vaat droogt perfect op zonder dat u hoeft te poleren. U kunt kiezen voor interne en externe waterontharders en osmose apparatuur  Wij adviseren u graag.

Ons assortiment

We leveren uitsluitend Duitse of Italiaanse kwaliteitsproducten. Waar nodig moeten we snel service en onderhoud kunnen verrichten als dit nodig mocht zijn. Wat je ver haalt is misschien wel lekker maar zeker niet altijd goed.

Kastel EK 40 Meiko Upster U400 Compack X 29 Hobart GCA
Kastel EK 40-1 Meiko Upster U400-1 Compack X 29-1 Hobart GCA-S
Kastel EK 40-2 Meiko Upster U400-2 Compack SM 29 Hobart GXCA
Kastel EK 40-3 Meiko US Compack SM 29-1 Hobart CXCA-S
Kastel SK 40 Meiko US-1 Compack LSM 29 Hobart GXA
Kastel SK 40-1 Meiko US-2 Hobart GXA-S
Kastel SK 40-2 Meiko UM Hobart FXA
Kastel SK 40-3 Meiko UM-1 Hobart FXA-S
Kastel LK 40 Meiko UM-2 Hobart GPA
Kastel LK 40-1 Hobart GPA-S
Kastel LK 40-2 Hobart GPCA
Kastel LK 40-3

Waarom  kiezen  voor Bedrijfsvaatwassers.nl?

Bij Bedrijfsvaatwassers.nl kunt u terecht voor alle zaken die te maken hebben met professioneel afwassen van chemie tot een complete vaatwasstraat, of het nu gaat om een professionele horeca glazenspoelmachine, voorlader, doorschuif vaatwasser of een pannenwasser. Wij leveren het welke vorm van professionele vaatwasser dan ook. Wanneer u een bestelling plaatst, heeft u de keuzemogelijkheid uit af halen, laten bezorgen of full service installatie door ons landelijke servicedienst. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar, binnen 24 uur geïnstalleerd is geen uitzondering.

Met vriendelijke groet,

Bedrijfsvaatwassers.nl

 

 

 

 

Vergelijk producten