Storingen

Storingen, uitval van apparatuur u moet er niet aan denken. Wij selecteren onze producten met de grootst mogelijke zorg en onze leverancier doet er alles aan om de machine perfect te produceren en te leveren. Al deze zorg aan de voorkant kan helaas nog niet voorkomen dat er nooit meer een storing zal plaatsvinden. Onze servicedienst staat u natuurlijk 24/7 terzijde. Wij kennen uw situatie, hebben een servicewagen met originele onderdelen, zijn up-to-date wat de kennis van uw apparaat betreft. Wij zullen er alles aan doen om de vervelende situatie te verhelpen.

Voor onze kant doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk en goed van dienst te kunnen zijn. Wij kiezen er daarom voor om te samen te werken met door ons geselecteerde specialisten in uw regio. Op deze manier kunnen wij u optimaal, snel, betrouwbaar en betaalbaar van dienst zijn. Via de rubriek landelijke servicedienst boven aan de pagina kunt u de servicepartner in uw regio vinden. Natuurlijk kunt u ook contact met Bedrijfsvaatwassers.nl opnemen wij zullen dan de betreffende servicepartner aansturen.

Wij repareren ook ander merken professionele horeca vaatwassers, dus voor storingen aan een glazenspoelmachinevoorladerdoorschuifvaatwasser of een vaatwasser XL neemt u contact op met een van onze service partners.

Met vriendelijke groet,

Bedrijfsvaatwassers.nl