Alles uit voorraad leverbaar

Levering + Installatie binnen 24 uur

Vaatwasser XL

Zoekt u een snelle, duurzame en betrouwbare professionele potten, pannen of gereedschap vaatwasser voor uw onderneming? Bekijk dan het ruime aanbod in de overzichtelijke webshop van Bedrijfsvaatwasser.nl. Bij ons kunt u natuurlijk terecht voor diverse merken en modellen voor glazenspoelmachines, voorladers, doorschuif vaatwassers. Maar ook voor vaatwassers voor kratten,potten en pannen. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van professionele vaatwassers en aanverwante zaken. Bekijk het aanbod direct online.

Vaatwassers XL

Welke types en modellen

Er zijn verscheidene modellen te verkrijgen. Van een kleine compacte met een rekmaat van 550×550 plateaus van 60×40 in kunnen, tot de grootste waar we een bak van 1260x800x800 kunnen afwassen. Afhankelijk van uw behoefte kan Bedrijfsvaatwassers.nl de optimale oplossing bieden. Op onze webshop vind u zeer veel informatie per machine en kunt u door het gebruik van filters heel eenvoudig een selectie maken. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen voor een persoonlijk advies.

Wat kunt u er mee wassen

Pottenwasser, pannenwasser, gereedschapwasser, plateau wasser, krattenwasser noem het maar op wij noemen het vaatwasser XL Er zijn machines met diverse krat maten en capaciteiten. Wij adviseren u om gebruik te maken van de webshop en goed te vergelijken tussen de machines Lukt het niet, dan horen wij u graag

Ons assortiment

We leveren uitsluitend Duitse of Italiaanse kwaliteitsproducten. Waar nodig moeten we snel service en onderhoud kunnen verrichten als dit nodig mocht zijn. Wat je ver haalt is misschien wel lekker maar zeker niet altijd goed.

Kastel AU-S 55.40E Hobart AMXXLA
Kastel AU-S 55.40E-1 Hobart AMXXLA-S
Kastel AU-L 55.45E Hobart AUPLA
Kastel AU-L 55.45E-1 Hobart AMXTA
Kastel AU 55.65E PRS Hobart AUPTA
Kastel AU 55.65E-1 PRS
Kastel AU 55.80E PRS
Kastel AU 55.80E-1 PRS
Kastel AU 65.65E PRS
Kastel AU 65.65E-1 PRS
Kastel AU 65.65E-1 PRS
Kastel AU 125.80E PRS
Kastel AU 125.80E-1 PRS

Met vriendelijke groet,

Bedrijfsvaatwassers.nl

Vergelijk producten