Waarom Bedrijfsvaatwassers.nl

PRIJSOPBOUW

Wij horen vaak de vraag ”waarom zijn uw vaatwassers zoveel goedkoper” hier onder zullen wij dit proberen toe te lichten. Bedrijfsvaatwassers.nl levert uit voorraad uitstekende professionele horeca vaatwassers en aanverwante producten tegen de scherpste prijs. Of het nu een glazenspoelmachine voorlader doorschuifvaatwasser of vaatwasser XL is, wij hebben het. Hoe doen we dat? Onze eigen professionele horeca vaatwasser laten wij in Italië maken bij o.a. Aristarco en Sistema Project Italia. Doordat wij dit verkopen onder de naam Kastel en Project zijn wij niet gebonden aan minimale verkoopprijzen. Er is geen dealernetwerk dus u koopt eigenlijk rechtstreeks van de fabriek en dat scheelt aanzienlijk. Leveranciers die afspraken willen maken m.b.t. minimale verkoop prijzen zijn bij ons niet te vinden. Wij stellen zelf onze verkoop prijzen vast en laten ons hierbij niet lijden door een leverancier. Als topline verkopen wij de horeca vaatwasmachines van Meiko, hightech machines uit Duitsland. Naast de eerdergenoemde merken hebben wij prima contacten met diverse leveranciers van merken als Winterhalter, Hobart, Ecomax, Silanos en Rhima. Wij kiezen bewust voor professionele vaatwassers uit Duitsland en Italië hierdoor hebben wij een maximale kwaliteit en optimale ondersteuning van de fabriek. Al deze merken zijn al jaren lang specialisten op vaatwas gebied. Samen met onze 35 jaar ervaring heeft dit geleid tot een hoogwaardig product met een prima prijs. Kortom , wij hebben geen dealers weinig tot geen overhead en maken geen prijsafspraken met leveranciers Allemaal voordeel voor de klanten van Bedrijfsvaatwassers.nl.

KWALITEIT

Bedrijfsvaatwassers.nl kiest voor kwaliteit, van de compacte glazenspoelmachine tot de grote pannenwasser Een door ons verkochte professionele horeca vaatwasser voldoet aan een minimaal aantal eisen. Bij het vergelijken van collega bedrijven zien wij vaak dingen als: niet geschikt voor chloorhoudende vaatwasmiddelen, niet geschikt voor osmose water, het gebruikte roest vast staal is zo slecht dat je magneten aan de machine kan plakken. Wij als Bedrijfsvaatwassers.nl kiezen onze horeca vaatwassers op kwaliteit. Laten zaken waar nodig bij de leverancier aanpassen aan onze wensen. en vervolgens moet de prijs in verhouding staan met het product. Zo kunnen wij een minimale kwaliteitseis tegen een scherpe prijs garanderen. Samen met onze 35 jaar ervaring als technicus een prima combinatie voor uw organisatie.

WEBSHOP OPBOUW

Wij hebben onze webshop zo ingericht dat u zelf de machine samenstelt op basis van behoefte. U kunt vervolgens kiezen voor de optie installatie, verzenden of afhalen. U rekent vervolgens af besteld of vraagt een offerte aan. Onze selectie items hebben allemaal een verklarende tekstballon zodat u weet wat de gekozen selectie inhoud. Voorbeeld voorlader: U kiest op de pagina de productgroep voorlader. Er opent een pagina met al onze voorladers. Door de filters aan de linker kant te gebruiken verdwijnen steeds meer producten uit het overzicht. Als u alle filters heeft ingesteld blijven er een aantal vaatwassers over. Deze zet u vervolgens met de vergelijk toets naast elkaar. Boven aan de pagina vind u de vergelijk button, klik hier op en de door u geselecteerde machines worden naast elkaar op circa 30 punten vergeleken. Heeft u toch nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben liever dat u belt voor informatie dan met een klacht over uw aankoop.

SERVICE

Bedrijfsvaatwassers.nl gaat verder waar andere stoppen. Als de professionele vaatwasser geïnstalleerd moet worden, of u wenst onderhoud storingen of andere dingen die u niet zelf kunt, wij hebben de oplossing. Met onze landelijke servicedienst hebben wij naast een prima webshop een perfecte landelijke ondersteuning voor na de verkoop.

DE VERSCHILLENDE SOORTEN PROFESSIONELE HORECA EN CATERING VAATWASSERS

 • GLAZENSPOELMACHINE
  Bent u op zoek naar een professionele horeca glazenspoelmachine. Voor uw bar restaurant vereniging of een andere horecaonderneming. Dan zijn er een aantal zaken die het verschil maken. Let op de herkomst, kies een Duitse of Italiaanse glazenspoelmachine voor een prima kwaliteit. Vraag echt naar de herkomst en hoe het zit met reserve onderdelen. Denk ook eens aan waterbehandeling voor uw glazenspoelmachine Kies voor een machine met een interne waterontharder eventueel gecombineerd met een osmose unit onder of naast de machine. Zoals u ziet heel veel dingen die van belang zijn bij het aankopen van een professionele horeca glazenspoelmachine. Wij hebben onze webshop zo ingericht dat u alles zelf kunt vergelijken Maar natuurlijk vinden wij het fijn als u ons raadpleegt wij vinden hen minstens zo vervelend als u een product kiest wat niet aan uw verwachting voldoet. Op de productpagina glazenspoelmachine staat nog veel meer relevante info.

 

 • VOORLADER VAATWASSER
  Een voorlader vaatwasser gebruiken we om glazen, kopjes en schotels, borden schaaltjes en kleine pannen mee te wassen. Nu hoor ik u denken waarom niet een glazenspoelmachine? De professionele horeca voorlader vaatwasser is heel anders dan een glazenspoelmachine. Neem de naspoeling deze is minimaal 82C De waspomp is veel krachtiger. Was en naspoelarmen zijn groter. Gewoon allemaal net een stap groter dan bij de glazenspoelmachine. Kies voor een Duitse of Italiaanse voorlader vaatwasmachine voor een prima kwaliteit. Vraag als u het niet weet waar de machine geproduceerd wordt. Ook heel veel zaken die per type verschillen voor een goed advies m.b.t. de aanschaf van uw professionele horeca voorlader vaatwasser staan wij natuurlijk voor u klaar om er zo alles aan te doen dat u een tevreden klant wordt. Op de productpagina voorlader staat nog veel meer relevante informatie
 • DOORSCHUIFVAATWASSER
  Een professionele horeca en catering dooschuifvaatwaser is er in vele soorten en maten. En even zoveel leveranciers. Van een simpele met een basis uitrusting die overigens prima kan functioneren tot de meest uitgebreide machine met warmte terugwinning en condens vernietiging. Voor toepassingen van restaurant spoelkeuken tot catering of ziekenhuis keuken. Ook hier, kies voor kwaliteit en laat u niet primair leiden tot de laagste prijs. Zeker een professionele doorschuif of kap vaatwasser koop je niet elke twee jaar. Wij adviseren ook dringend laat u voorlichten als u overweegt een horeca doorschuifvaatwasser aan te schaffen. Dat kan telefonisch of door een bezoek van een van onze vertegenwoordigers. U krijgt advies op maat aangepast aan de situatie ter plaatse. Op de productpagina doorschuifvaatwasser staat nog veel meer relevante info.
 • VAATWASSER XL
  De vaatwasser XL voor de grote stukken ook wel pannenwasser, pottenwasser, gereedschap wasser, plateau wasser of krattenwasser genoemd. Van een kleine plateau vaatwasmachine tot een dubbele krattenwasmachine. Ook hier geld er is zoveel mogelijk met zoveel verschillende uitvoeringen dat we zeggen neem contact op, maak een afspraak. Of het nu is voor de bakkerij, slagerij supermarkt. Laat ons u adviseren. Op de productpagina vaatwassers XL staat nog veel meer relevante info.

 

RESUME

Bent u op zoek naar een nieuwe vaatwasser voor uw instelling, stichting, vereniging, catering of andere horeca gelegenheid. Dan bent u bij Bedrijfsvaatwassers.nl aan het juiste adres. samen met onze landelijke servicedienst een aanwinst voor uw organisatie. Wij kunnen ons voorstellen dat er behoefte is aan extra advies of informatie. Bedrijfsvaatwassers.nl heeft veel ervaring en expertise in huis. Neemt u bij vragen alstublieft geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zullen u van een gedegen advies voorzien. Met vriendelijke groet, Bedrijfsvaatwassers.nl