Alles uit voorraad leverbaar

Levering + Installatie binnen 24 uur

Voorlader

Al onze vaatwassers zijn gegarandeerd 100% in Italië of Duitsland geproduceerd en ontworpen. De horeca vaatwasser voorlader van Bedrijfsvaatwassers.nl is uitermate geschikt voor de kleine maar zeker ook voor de grote horecaondernemingen. De horeca vaatwasser voorlader neemt weinig ruimte in beslag. Hierdoor past hij gemakkelijk in uw horeca keuken. De programma’s van de vaatwassers zijn kort, maar effectief. Binnen een mum van tijd is uw vaat weer blinkend schoon en klaar voor gebruik. Wilt u meer weten over de horeca voorlader van Bedrijfsvaatwassers.nl? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze professionals. U kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken.

Het kiezen van de juiste voorlader vaatwasser

Wat heeft Bedrijfsvaatwassers.nl al gedaan

Er is door Bedrijfsvaatwassers.nl uitermate veel zorg besteed aan de kwaliteit van onze professionele horeca vaatwassers. De prijs zegt niet zoveel over de kwaliteit maar veel meer over de mogelijkheden. Al onze professionele horeca voorladers hebben een minimale kwaliteit. Dat wil o.a. zeggen, het apparaat moet jaren lang functioneren, de eventuele reparaties moeten zeer snel kunnen worden opgelost. Onderdelen moeten lang en vrij verkrijgbaar zijn en tal van andere punten. Daarnaast kijken wij uiteraard naar de prijs, wij willen naast kwaliteit ook een zeer scherpe prijs kunnen hanteren. U koopt dus altijd een professionele horeca vaatwasser met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

 

Wat ga ik afwassen met de machine

Een professionele horeca voorlader vaatwasser is er in vele uitvoeringen en met even zoveel mogelijkheden. Kijk voor u een horeca voorlader vaatwasser aanschaft wat ga ik er mee doen en wat verwacht ik van het resultaat. Wil ik een machine die voorzien is van warmte terugwinning, droging, osmose water enz. Of wil ik gewoon wat kopjes wassen. Vergelijk het met een auto, moeten we allemaal in een Mercedes naar huis rijden of komen we er net zo goed met een Opel. Wat we bedoelen, koop een professionele horeca vaatwasser vooral gebaseerd op wat heb ik nodig en wat is mijn budget. Vergelijk de belangrijke dingen zoals waskracht, boiler element, wasprogramma’s, afvoerpomp chemie dosering wasarmen van rvs en niet te vergeten land van herkomst. Wij kiezen bewust voor Duitse of Italiaanse bedrijven louter en alleen gebaseerd op kwaliteit en verkrijgbaarheid van de onderdelen.

Waar moet u naar kijken bij de aanschaf

De aanschaf van een professionele horeca voorlader vaatwasser is voor velen een grote uitgave, die we niet dagelijks doen en waar diverse valkuilen bestaan. Wij bedoelen dit niet vervelend maar als u niet op de hoogte bent van de verschillen kunt u moeilijk beslissen of u iets wel of niet nodig heeft in uw nieuwe Horeca vaatwasser. Laat ons u geheel vrijblijvend adviseren bij de aanschaf van uw nieuwe professionele horeca vaatwasser. Het is immers een grote uitgave en een vergissing is zo gemaakt. Er zijn basis machines welke we met diverse opties kunnen upgraden en er zijn machines die reeds voorzien zijn van al deze opties.

Kijk in ieder geval naar de volgende punten.

 • Wat is de aansluitspanning, 400 Volt is fijn maar het kan ook prima met 230 Volt
 • Water aansluiting ¾’’ 2-4 bar doorstroomdruk, oplossing boosterpomp
 • Hoogte van de afvoer De meeste machines lopen leeg op basis van hoogte verschil, oplossing afvoerpomp
 • Wil ik automatisch chemie doseren, oplossing interne regelbare zeep en naglans pompen

Punten die we achteraf niet meer kunnen aanpassen

 • Waskracht van de waspomp
 • Krat maat
 • Softstart waspomp
 • Droogte ondersteuning
 • Interne waterontharder
 • Druk opvoerpomp naspoelwater
 • RVS was en naspoel armen
 • Hoogte te wassen product
 • Aantal wasprogramma’s

Al met al een heleboel om op te letten, wij helpen u graag om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van uw nieuwe professionele horeca voorlader vaatwasser. Onze webshop is zo ingericht dat u kiest voor een soort vaatwasser bv Voorlader vervolgens vind u links een aantal filters waar mee u aangeeft welke criteria van toepassing zijn Vervolgens laat het systeem op basis van uw wensen steeds meer machines afvallen Uiteindelijk blijven er een paar over. Deze kunt u middels een vergelijk van ca 30 punten naast elkaar zetten en gedetailleerd vergelijken om zo tot een juiste keuze te komen Uiteraard kunt u ons ook bellen , mailen voor advies.

Waterbehandeling

Water is van invloed op het resultaat van de vaatwasser en kan extra kalk gerelateerde klachten storingen geven, Om dit te voorkomen zijn er tal van mogelijkheden voor uw professionele horeca vaatwasser Zoals een waterontharder of een omgekeerde osmose unit. Nog beter een combinatie van beiden Ook hier geld laat u voorlichten of weet wat u koopt.

Ons assortiment

Wij leveren Duitse of Italiaanse professionele horeca vaatwassers om de simpele redenen kwaliteit, vrij verkrijgbare onderdelen. Zodat er altijd iemand is die uw horeca vaatwasser kan repareren. Wat je ver haalt is misschien wel lekker maar niet altijd even goed.

Kastel EK 50 Meiko Upster U500 Compack X 56 Hobart FXA
Kastel EK 50-1 Meiko Upster U500-1 Compack X 56-1 Hobart FXA-S
Kastel EK 50-2 Meiko Upster U500-2 Compack SM 56 Hobart FPA
Kastel EK 50-3 Meiko Upster U500-S Compack SM56-1 Hobart FPA-s
Kastel SK 50 Meiko UM Compack LSM 56
Kastel SK 50-1 Meiko UM-1
Kastel SK 50-2 Meiko UM-2
Kastel SK 50-3 Meiko UM+
Kastel LK 50 Meiko UM+1
Kastel LK 50-1 Meiko UM+2
Kastel LK 50-2
Kastel LK 50-3

 

Met vriendelijke groet,

Bedrijfsvaatwassers.nl

Vergelijk producten